06 10358624

info@misspilates.nl

Graag stel ik mij voor, mijn naam is Margreet van de Ven en ben trotse eigenaresse van Miss Pilates.

Vele jaren geleden is Pilates op mijn pad gekomen. Keer op keer voelde ik wat Pilates met mij deed zowel fysiek als mentaal. Mijn lichaam werd sterker en flexibeler, mijn gewicht verminderde geleidelijk aan, ik ontwikkelde een betere lichaamshouding, en last but not least mijn lichaam raakte geleidelijk aan “in good shape”.

En ja, heel eerlijk op dat laatste was ik trots en ben dat nog steeds. Want ik kwam van ver, ik was te zwaar, sportte nauwelijks en dacht totaal niet na over mijn voedingspatroon.

Terugkijkende ben ik zo dankbaar dat ik deze ontwikkeling heb doorgemaakt. Hiermee was het zaadje geplant voor Miss Pilates, want wat Pilates met mij deed wilde ik dolgraag delen met anderen, ik wilde mensen enthousiasmeren en begeleiden in dit proces.

Ik ben nu jaren verder en heb ondertussen een grote groep enthousiaste deelnemers aan mij weten te binden. Samen werken we een aantal keren per week intensief aan ons lichaam, dagen we onszelf uit en beleven we er met elkaar ook nog veel plezier aan. Tijdens een uur hard werken komt ieder onderdeel van het lichaam aan bod en nadien verlaat iedereen als herboren de zaal.

Ik geniet van de interactie met de deelnemers en geniet nog meer van hun ontwikkelingen, want hier ging het mij destijds om: delen, delen en delen.

Mag ik jou binnenkort ook verwelkomen in mijn lessen? Je bent van harte welkom!

Liefs,
Margreet | Miss Pilates